diumenge, 3 d’abril de 2022

SETMANA INTENSA

 AQUESTA SETMANA HA ESTAT MOLT INTENSA!

* HAN VENGUT LA CLASSE DE 4 ANYS B I LES DUES CLASSES DE 1r A I B A VEURE ELS POLLETS I LES HEM EXPLICAT TOT EL QUE HEM APRÈS.

* DIMARTS VÀREM ANAR A L'AUDITORI D'ALCÚDIA A VEURE LA REPRESENTACIÓ TEATRAL DE "NA FILET D'OR".
* A PARTIR D'ARA ELS DIMECRES DESPRÉS DE PATI FAREM PROPOSTES INTER-NIVELL. CONSITEIX EN OBRIR LES PORTES DE 3 ANYS A I B I ELS INFANTS ES PODEN MOURE LLIUREMENT ENTRE LES DUES AULES. DIMECRES PASSAT, COM A PRIMER DIA,  VAREN ANAR TOTS A LA CLASSE DE 3 ANYS A AMB NA BEL.

QUINA IL·LUSIÓ PODER EXPLORAR ALTRES ESPAIS!* DIJOUS VÀREM LLEVAR 1 CAMA A SA JAIA COREMA... ARA JA EN TÉ 2!

ENS VA DUR LLETUGUES PER SEMBRAR A L'HORT I 2 PLANTES AMB FLORS PER POSAR AL PATIET.

A PARTIR DEL 3r TRIMESTRE ELS DIJOUS DESPRÉS DE PATI ANIREM A L'HORT.TAMBÉ VÀREM PODER VEURE ALGUNS PERSONATGES DE L'ESTOL REI EN JAUME PER EL PATI QUE VAREN VENIR A VEURE ELS ALUMNES DE 4 I 5 ANYS DINS EL PROJECTE DE DINAMITZADOR LINGÜÍSTICA.* I QUINA MILLOR MANERA PER ACABAR LA SETMANA QUE ANANT D'EXCURSIÓ AL RANXO SES ROQUES! VAREN SEMBRAR UNA FAVA, MONTAR AMB PONY, JUGAR PER EL PARC, DONAR MENJAR ALS ANIMALS,... EN DEFINITIVA S'HO VAREN PASSAR D'ALLÒ MÉS BÉ!

I JA PER ACABAR, ENS VÀREM DESPEDIR DELS POLLETS. QUAN HAGIN CRESCUT ANIREM A VEURE´LS A LA A DEL PADRÍ D'EN TONI. ENS HA ENCANTAT L'EXPERIÈNCIA!1 comentari:

  1. No queda más que dar gracias a todos los que hacen posible que los niños disfruten de tantas actividades .nos llena de alegría saber que se la pasan súper en el cole .

    ResponElimina

VISITA A LA FINCA DELS PADRINS DE NA LAURA

DIVENDRES VÀREM VISITAR ELS ASES A LA FINCA DELS PADRINS DE NA LAURA.  FA SETMANES VA NÈIXER UN ASE I VÀREM ANAR A VEURE'L, VÀREM VEURE ...