dilluns, 18 d’octubre del 2021

TALLER DE CUINA: MAGDALENES DE CARABASSA

AVUI HEM FET DE PASTISSERES I PASTISSERS! HEM FET MAGDALENES DE CARABASSA, HAN ESTAT MEEEEEEL!

EL 1r QUE HEM FET HA ESTAT LLEVAR EL PINYOL DEL DÀTILS, 2 DÀTILS PERHOM...HA COSTAT UN POC PERÒ HO HEM ACONSEGUIT! I ELS HEM POSAT EN REMULL DINS AIGUA CALENTA.


 

HEM POSAT DINS LA BATEDORA LA CARABASSA, OLI, OUS I DÀTILS...


 


 


 







AQUÍ TENIU LA RECEPTA PER SI EN VOLEU FER A CASA: (20 MAGDALENES)

    - 200gr DE CARABASSA

    - 280gr DE FARINA

    - 4 OUS

    - 30 DÀTILS 

    - 200ml OLI

    - SOBRE DE LLEVAT

REPOSAR 30 MIN I FORN 15-20MIN.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Robiols típics de Pasqua

ENGUANY PER PASQUA VÀREM FER ROBIOLS DE XOCOLATA I DE CONFITURA D'ALBERCOC  I DIMECRES VÀREM ANAR AL PARC A MENJAR-NOS-ELS! MEEEL!      ...